Заговор за убийството на членовете на австралийската рап група OneFour

...
Заговор за убийството на членовете на австралийската рап група OneFour
Коментари Харесай

Мафиоти взели на мушка австралийски рапъри

" Заговор за убийството на членовете на австралийската рап група OneFour (на снимката) разкри полицията в град Сидни ", съобщи Би Би Си.

" Служителите на реда арестуваха двама мъже от ливански генезис, наречени Брандън Масули (26 години) и Юсеф Рима (на 20). На двамата са повдигнати обвинявания в скрит план за похищение и ликвидиране на две и повече лица, основаване и присъединяване в проведена незаконна формация, трафик на опиати, и други. Мафиотите застанаха през вчерашния ден пред съда, който им наложи мярка за неоклонение задържане под стража ", добави английската медийна корпорация.

" Престъпният скрит план бе оголен по време на огромно следствие на контрабанда на опиати от Ливан за Австралия. Причините за плануваното закононарушение не се оповестяват ", уточни още английската медийна корпорация.

  " OneFour е една от най-популярните рапгрупи на Зеления континент. Нейните членове имат проблеми с полицията, тъй като в текстовете на песните си приканват към принуждение. През 2019 година управляващите не разрешиха турне на групата с претекста " съображения за сигурност ", добави Би Би Си.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР