Загиналият в тежката катастрофа на АМ "Тракия" тази нощ водач

...
Загиналият в тежката катастрофа на АМ "Тракия" тази нощ водач
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Загиналият в тежката катастрофа на АМТракия е пазарджишкият боксьор Пачо - Зомбито

Загиналият в тежката злополука на Автомагистрала "Тракия " тази нощ лидер на ТИР е някогашният пазарджишки боксьор Спас Спасов, по-известен като Пачо – Зомбито.

Около 1.20 часа на телефон 112 е подаден сигнал за тежка злополука в региона на 119 км на Автомагистрала "Тракия " в посока София. Влекач с полуремарке с българска регистрация се е блъснал в колона на мост. На място е умрял 45-годишният лидер. В следствие е открито, че става въпрос за пазарджиклията Спас Спасов – Зомбито.

Тялото му е било извадено благодарение на техника на пожарната. До към 5 часа затворени за придвижване са били и двете ленти, защото транспортираният товар - дървени трупи, са се разпилели. Причините за случая се обясняват от районно управление (на МВР) на Полицията в село Труд.

Има формирано досъдебно произвеждане, осъществен е оглед, написа "Марица ".

Основната версия на проверяващите е, че най-вероятно се касае за заспиване на кормилото.
От няколко години Спас Спасов живее в пазарджишкото село Главиница и се занимава с транспорт на товари. Има втори брак и дете от брачната половинка си Лидия. За нея това също е втори брак. Първият й мъж също умрял.

Преди към 20 години друга покруса беляза фамилията на Зомбито. Неговият татко Атанас го простреля в коляното със законно притежаван револвер, след което се самоуби.

Спас Спасов е някогашен играч по бокс. Племенник е на притежателят от верига обмен бюра в Пазарджик Асен Спасов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР