Загиналата жена при инцидента с джета в морето край Балчик

...
Загиналата жена при инцидента с джета в морето край Балчик
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на младата жена от инцидента с джет край Балчик

Загиналата жена при случая с джета в морето край Балчик е получила черепно-мозъчна контузия, оповестиха от Окръжната прокуратура в Добрич за воденото следствие.

Тежкото произшествие стана на 22 август източно от централния плаж в града. К.Н. /47 г./ при ръководството на личния си джет попада на далян, на който дървените колони са свързани със стоманени въжета, напомнят от прокуратурата. При съприкосновението с въже К.Н. пада във водата, а 27-годишната А.Б. умира на място.

При аутопсията е открито, че младата жена е получила и травма на мозъчния дънер и друга контузия. Управлявалият джета, който е настанен за лекуване в МБАЛ-Добрич, е в приблизително тежко положение и е интубиран, не може да бъде разпитан, сподели окръжният прокурор Радослав Бухчев, представен от Българска телеграфна агенция. И на двамата са взети проби за алкохол и опиати като резултатите се чакат.

Държавното обвиняване е изискало информация от Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури за статута и действието на даляна, а от "Морска администрация " - за регистрацията на джета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР