Загадъчно послание направи Вучич след срещата си с Путин, а

...
Загадъчно послание направи Вучич след срещата си с Путин, а
Коментари Харесай

С атомна бомба ли се сдобива Сърбия? Вучич съобщи загадъчно за тайно супер оръжие

Загадъчно обръщение направи Вучич след срещата си с Путин, а в мрежата се появиха доста мнения, в които хората се питат дали Сърбия няма да се снабди с атомна бомба.

Това, за благополучие, е малко евентуално, само че сигурно западната ни съседка се военизира стремително с помощ от Русия макар слабата си стопанска система. 

Сръбският президент и ръководител на ръководещата партия Александър Вучич заяви, че повече няма да се кандидатира за ръководител на Сръбската прогресивна партия (СПС) и че Сърбия ще си набави ново оръжие по-бързо от всеки различен в района, " с цел да не бъде унижавана повече ".

На партиен протест на СПС пред 15 000 членове в Белградска сцена той сподели, че ще остане отпред на партията до парламентарните избори на 3 октомври.

Президентът разгласи, че няма да се кандидатира за ръководител на идващото партийно заседание, като акцентира, че до момента в който СПС е на власт, " ще води независима, самостоятелна и суверенна политика в полза на своите жители ".

Ще се опитам да ви доведа до още една победа и ви апелирам да бъдете най-убедителни до момента. Сърбия чака триумф във всичко през днешния ден, съобщи Вучич във връзка 13-годишнината на партията и добави, че " кумулативно видяно, 2020 и 2021 година Сърбия ще бъде страната с най-голям стопански напредък в цяла Европа ".

,,Сърбия е на европейския път. Но Сърбия няма да изостави приятелите си, нито ще се откаже от другарството с Русия и Китай, нито тези две страни ще се откажат от другарството със Сърбия``, сподели още той, представен от " Фокус "

По отношение на хърватската покупка на френски изтребители " Рафал " Вучич акцентира, че Сърбия укрепва армията си, с цел да не може никой да я унижава, както се е случило през 90-те и 2000-те години.

А тези, които си мислят, че са най-силните и доста мощни, те към момента не знаят, ние още не сме ги уведомили, че нещо скоро идва в Сърбия и ще дойде доста преди те да са получили това, с което се хвалят, означи Вучич.

Той повтори посланието си, че " стихии, проблясъци и погроми няма да се повторят, без значение от целия напън ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР