Заети са всички 40 легла,за пациенти с COVID-19 във Военната

...
Заети са всички 40 легла,за пациенти с COVID-19 във Военната
Коментари Харесай

Заети са всички легла за пациенти с COVID-19 във Военната болница в Сливен

Заети са всички 40 кревати,за пациенти с COVID-19 във Военната болница в Сливен. Това сподели пред на Българска телеграфна агенция шефът на МБАЛ-Сливен към ВМА полк. доктор Илиян Комитов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30337
Медикът добави, че по щат леглата са 35, само че имат лечебница за извънболнична помощ, и при положение на нужда, пациенти биват насочвани там.

Комитов разяснява, че без значение от огромния брой инфектирани, спрямо предходните талази, протичането на заболяването е по-леко и няма толкоз мощен напън за хоспитализации.

" Прави усещане, че още веднъж неимунизирани хора на по-висока възраст и съпътстващи болести се нуждаят от болнично лекуване ", сподели той.

По думите му, допустимо е в болничното заведение да са попадали и пациенти с подправени документи. Д-р Комитов разяснява, че приемането в болница на сходни пациенти коства пари на опазването на здравето, на тях самите, както и риск за живота им.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30337  Канадският министър председател е инфектиран с COVID-19 Канадският министър председател е инфектиран с COVID-19  718 на 100 хиляди души е 14-дневната заболеваемост в Разградска област 718 на 100 хиляди души е 14-дневната заболеваемост в Разградска област  " Зелени коридори " за имунизация в Шумен
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР