Заемете мислите си, за да не се тревожите напразно, съветват

...
Заемете мислите си, за да не се тревожите напразно, съветват
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Заемете мислите си, за да не се тревожите напразно

Заемете мислите си, с цел да не се тревожите на вятъра, поучават звездите през днешния ден.

Овен

Понякога е много мъчно да бъдат разпознати новите хрумвания, изключително в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите вести, чути от някого. Не би трябвало да се страхувате - елементарно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и освен това да впечатлите тези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на позитивното влияние – това е знак, който Ви демонстрира пътя към нов метод на мислене. Хората, които са към Вас прелестно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв взор. Така че им повярвайте, в случай че споделят, че сте способни да поместите планина...

Телец

Откажете се от дейна активност и се концентрирайте към разбор на събитията, които стават в живота Ви. Оценете личните си триумфи и неуспехи напоследък. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в тази ситуация се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, изключително с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща сензитивност и интерес към всичко ново и незнайно, може да станат причина за рискови обстановки. Запазете успокоение, и компликациите и трудностите по Вашия път ще бъдат отстранени.
 

Близнаци

Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив - той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.
 

Рак

За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.
 

Лъв

Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...
 

Дева

Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
 

Везни

Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.
 

Скорпион

Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.
 

Стрелец

Запазването и сортирането на данните има отношение освен към електронната поща и офисната работа, знаете ли това? Крайно време е да преминете към развой на преоценка на своите връзки. Прекалено дълго време сте пилели времето си за дреболии и в този момент е пристигнало време да решите кой фактически е скъп за Вас и кой просто би трябвало да причислите към познатите. Напред! Не се опасявайте, да си поставяте високи стандарти. Някои хора няма да могат да преодолеят тази граница тъй като не са достаъчно надеждни, или просто не могат да Ви настигнат. Само че тези, които могат да го създадат, ще Ви останат другари за цялостен живот.
 

Козирог

На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде мъчно да Ви изясни, какво тъкмо сяита Важно за Вас. Може би тъй като този въпрос няма да Ви се коства значим? Постарайте се въпреки всичко да си изясните, за какво Вашата половинка по този начин се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните препоръки...
 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво усещане. Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.
 

Риби

Най-страшното, което може да извършите през днешния ден, е нищо да не вършиме. Вършете каквото Ви е угодно, само че единствено не бездействайте. Иначе ще Ви споходят разнородни мисли за Вашия обичан човек и взаимоотношенията с него, които няма да са от доста прелестно естетство. Така или другояче няма да стигнете до градивно умозаключение, само че с гаранция може съществено да се разстроите. А това не Ви е нужно.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР