Заедно с жители на „Гаганица“ кандидатът на ГЕРБ за кмет

...
Заедно с жители на „Гаганица“ кандидатът на ГЕРБ за кмет
Коментари Харесай

Кандидатът за районен кмет в Пловдив Стоян Алексиев се срещна с жители на квартал „Гаганица“

Заедно с поданици на „ Гаганица “ претендентът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Северен “ Стоян Алексиев обиколи целия квартал, с цел да се запознае персонално с проблемите, които би трябвало да се решат, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Хората желаеха пренасяне на автобусната спирка и обезопасяване на пешеходната пътека, което да подсигурява гладко прекосяване на пътното платно, където трафикът е доста натоварен. Настояват също да се модернизира прелезът на входа на квартала и да се построи осветяване от жп линията до ул. „ Васил Левски “, както и да се направи детска площадка.





Най-тежкият проблем за жителите на „ Гаганица “ обаче продължава да бъде неналичието на канализация. Според тях е належащо и изцяло преасфалтиране на улиците.

Още като слезе от градския рейс на идване в квартала Стоян Алексиев видя до спирката повреда на водопровода и малко бунище и незабавно спомага за тяхното премахване. Той е безапелационен, че в случай че на локалните избори 27 октомври получи поддръжка за кмет на „ Северен “, интензивно ще работи за решение на поставените от жителите на квартал „ Гаганица “ проблеми.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР