„Заедно с четиримата коалиционни партньори постигнахме общи дебати, с които

...
„Заедно с четиримата коалиционни партньори постигнахме общи дебати, с които
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако искаме по-добро бъдеще, трябва да работим заедно, дори и с опозицията

„ Заедно с четиримата съдружни сътрудници постигнахме общи диспути, с които направихме общо съглашение от 120 страници, 18 глави за политиките, които ще са нужни тази смяна да се реализира. Заедно би трябвало да работим с опозицията, когато приказваме за конституционни промени и промени в правосъдната власт “, уточни той.

Петков очерта и главните цели на бъдещето държавното управление.

Що се отнася до енергетиката - не би трябвало да се позволява увеличение на цената на тока за битовите консуматори и да се понижи тя за бизнеса, както и да се оправят с рецесията от ковид.

Кандидатът за министър-председател съобщи, че мотото на държавното управление ще бъде „ Нулева приемливост към корупцията “ .

И още - първата заповед на Кирил Петков ще бъде всеки в Министерски съвет да има Зелен документ .

„ Трябва да осведомяваме българския народ, че би трябвало да се имунизираме, в случай че не желаеме да пълним лечебните заведения. 8.5 милиарда дози ваксини са сложени по света. Всички развити страни имат над 70% имунизация. Затова първата ми заповед, в случай че бъда определен за министър-председател, ще бъде всеки в Министерския съвет да има зелен документ. Не може дребният ресторант на ъгъла в София да изисква подобен документ от своите клиенти, а в Министерски съвет да се влиза без документ “, счита Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР