Задръстване с дължина от поне 5-6 километра на АМ Тракия“

...
Задръстване с дължина от поне 5-6 километра на АМ Тракия“
Коментари Харесай

Катастрофа блокира АМ Тракия, задръстването е километрично

Задръстване с дължина от най-малко 5-6 километра на Автомагистрала „ Тракия “ малко след Чирпан в посока София се е образувало поради лека злополука сред два автомобила, оповестяват за Флагман хора, които сега се намират в задръстването. Блокирани са и двете платна. Инцидентът е станал на 156 км в посока столицата, а трафикът е извънредно претрупан заради ред аргументи и това в допълнение усложнява създалата се обстановка.

Термометърът сега демонстрира, че в този сектор на аутобана температурите са над 30 градуса, а безусловно стотици коли са блокирани под жаркото слънце и не могат даже да отбият, тъй като обходните направления са след мястото на случая.

В неделния ден, който е краят на един от последните уикенди преди края на лятото, в следобедните часове не се прибират единствено летовници, плажували на Българското черноморие, само че и тези, които се връщат от Гърция и Турция. В задръстването има и няколко десетки тежкотоварни камиони, а за извънредно засиления трафик през днешния ден способства и прибирането на така наречен „ гастарбайтери “ към Европа, чиито път минава в множеството случаи точно през Автомагистрала „ Тракия “.

На мястото на случая има екипи на полицията, които оглеждат местопроизшествието и пробват да създадат всичко по силите си да освободят платното допустимо най-бързо.

Междувременно обаче всички прибиращи се през днешния ден към вътрешността на страната се поучават да изчакат преди да тръгнат в посока София, а в случай че към този момент са тръгнали, да отбият настрана от аутобана и да изчакат, най-малко до момента в който едно от платната на Автомагистрала „ Тракия “ край км 156 е освободено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР