„Задкулисието не се посвени да използва дори МВР като бухалка

...
„Задкулисието не се посвени да използва дори МВР като бухалка
Коментари Харесай

Петър Илиев: Не се посвениха да използват МВР в мръсната поръчка срещу един свободен човек

„ Задкулисието не се посвени да употребява даже Министерство на вътрешните работи като бухалка в една мръсна “поръчка” против един юрист, учител и свободен човек! “ – това написа едно от знаковите лица на " ИТН " Петър Илиев в профила си в обществената мрежа Twitter, представен от Епицентър.

Повод за реакцията му почналата инспекция от страна на Министерство на вътрешните работи в издателство „ Нова звезда “. Целта е да се събере информация по отношение на негово научно издание, в което се твърди, че има пасажи, копирани от дисертацията на различен учител в Софийския университет.

Според Илиев, който бе и претендент за министър на Министерство на вътрешните работи в проекто-кабинета на Слави Трифонов, инспекцията цели да се унищожи „ последната вяра на хората за същинска смяна – политическият план, роден от Референдума – Има Такъв Народ “.

Реакцията на юрист Илиев стана факт, откакто депутатът Тошко Йорданов обществено разгласи, че деятели близки до „ Демократична България “ са подали жалбите против Петър Илиев в Софийския университет.

В сряда във Facebook водачът на партия „ ИТН “ Слави Трифонов предизвести, че ще разбере кой желае да „ съсипе “ кариерата и престижа на юриста Петър Илиев. Трифонов не скри, че приема инспекциите за плагиатство в книгата на Илиев като офанзива против него самия и цялата партия.

Срещу Петър Илиев, който беше претендент за вицепремиер и за министър на вътрешните работи и правораздаването в два неуспели проектокабинета на " ИТН ", тече инспекция за плагиатство в етичната комисия на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", напомня Епицентър. Проверката стартира, откакто във висшето учебно заведение бяха подадени три сигнала поради данните, че в книгата на Петър Илиев има близо 80 страници, копирани от дисертацията на различен учител - доцент Наталия Киселова. Вчера стана известно, че прокуратурата работи по сигнал за кражба на интелектуална благосъстоятелност, подаден от съдружие " Боец " при започване на август.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР