Задаващото се лунно затъмнение на 16-17 юли се случва по

...
Задаващото се лунно затъмнение на 16-17 юли се случва по
Коментари Харесай

Лунното затъмнение обърква емоциите, изкривява реалността

Задаващото се лунно затъмнение на 16-17 юли се случва по време на назадничав Меркурий и още по-силно въздейства върху страстите и връзката, настояват астролозите, написа в. "Астро Телеграф ".

Затъмнението въздейства повече на дамите и на по-чувствителните натури. Силно наранена специалност е актьорската, също певческата и всичко, обвързвано с творчество и връзки. И началниците имат проблеми с подчинените си, изключително, в случай че са дами. Но това не значи несъмнено протест, просто по-трудно ще бъдат разбирани, считат астролозите. Това затъмнение е отчасти, само че отново се счита, че оказва въздействие върху събитията.

Лунното затъмнение въздейства на страстите и то бележи кулминационна точка на част от тях. Лунното затъмнение дава и нескончаем подтик на фантазиите, като може да ги изкриви и да ги трансформира в много отдалечени от действителността. А това от време на време е пагубно, тъй като човек става много по-асоциален и счита, че е подценен от близките. Че се някой различен му е отговорен. Все отново се счита, че лунното затъмнение няма такова съдбовно влияние върху живота ни, както е при слънчево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР