Задавам си въпроса защо Иван Гешев не е арестуван, след

...
Задавам си въпроса защо Иван Гешев не е арестуван, след
Коментари Харесай

Екимджиев за казуса с ``Нотариуса``: Задавам си въпроса защо Иван Гешев не е арестуван?

Задавам си въпроса за какво Иван Гешев не е задържан, откакто беше публикувано разпореждане на СГП за преустановяване на дело на Пепи-Еврото, а в претекстовете е записано, че това досъдебно произвеждане съставлява форма на корист с власт от страна на Гешев. Той остава още веднъж в сянка. Това съобщи адокатът Михаил Екимджиев в ефира на ``Евроком``.

Сарафов се опасява, че в случай че Гешев бъде упрекнат, ще опише, че и двамата са част от бандата на Пепи-Еврото. Единственото сплотяващо звено остана Любена Павлова, добави още той.

Има и други въпроси. Един от тях е за какво Министерство на вътрешните работи не дава информация за служебните коли, които са охранявали както ``Осемте джуджета``, по този начин и клуба на Мартин Божанов, запита Екимджиев.

Защо Министерство на вътрешните работи мълчи? Предположението ми е, че има забъркани хора на доста високи равнища, които към този момент съумяват да удържат на натиска.

Не е задоволително да си беседва със забърканите лица и техните жертви. Когато в една правова страна, която може да прави следствието е превзета, тогава тази функционалност би трябвало да бъде иззед от различен орган.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР