Задаваха ми въпроса дали ще се кандидатирам за кмет на

...
Задаваха ми въпроса дали ще се кандидатирам за кмет на
Коментари Харесай

Иван Шишков влиза в битката за кмет на София

Задаваха ми въпроса дали ще се кандидатирам за кмет на София, няма по какъв начин да не се замисля и да не се разчувствам. Започнах да го премислям. Това съобщи пред Нова телевизия някогашният районен министър Иван Шишков.

По думите му градът има потребност от повече професионализъм и от по-малко политика.

„ Не станах консултант на президента, тъй като изпитвам наслаждение да планирам, да съм проектант. Не е стоял различен въпрос пред мен. Имам запитвания от страна на колегията и бизнеса, значи са удовлетворени. Заедно започнахме смяна и хората търсят повече професионализъм в нея. Политическите планове на тази смяна започнаха да основават проблеми в развиването ѝ “, съобщи Шишков.

Според него „ Софийска вода “ е концесионер и не е под директна настойчивост на Министерство на регионалното развитие. „ Очевидно има проблем във водомерите, когато е общ за целия блок, етажната благосъстоятелност може да черпи вода. Също по този начин може да има и загуба или течове на вода “, счита той.

Шишков бе безапелационен, че има пари, с цел да се довършат пътни планове и автомагистрали. „ Преди 10 месеца нямаше, само че към този момент има. Надявам се през септември и октомври да стартира строителството на автомагистралата Велико Търново – Русе край Бяла. Навсякъде е отпушено и се строи, в това число и по Автомагистрала „ Струма “, където се укрепва свлачището. 4-те милиарда поръчки са единствено планувани, направените не са приключени. Ако бяхме ги спрели, щяха да кажат, че сме бойкотирали идващия кабинет. Може би това ще е първата година с поръчки за съществени поправки, до момента всички бяха настоящи. Пътят от Бургас до Дюлински проход е образец за това, не е в по никакъв начин положително положение “, разяснява Шишков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР