Задава се горещо трансферно лято в Наполи. Отборът, по всяка

...
Задава се горещо трансферно лято в Наполи. Отборът, по всяка
Коментари Харесай

Възможно е и Хамшик да напусне Наполи

Задава се горещо трансферно лято в Наполи. Отборът, по всяка възможност, ще бъде изоставен от наставника Маурицио Сари, който пък ще отключи резултата на доминото след себе си, твърди Gazzetta dello Sport. Много от футболистите на партенопеите чакат да схванат каква ще бъде ориста на Сари, който изведе отбора до второто място в Серия “А” през актуалната акция. Такъв е казусът и с капитана на Наполи Марек Хамшик, чийто сътрудник Мартин Петрас даде особено изявление за Radio CRC, в което удостовери за предложение от различен клуб към словака. Петрас призна, че в предишното Хамшик е отхвърлил оферта от Ювентус, избирайки да продължи кариерата си на “Сан Паоло” пред опцията да печели трофеи с “бианконерите”.

" Всички футболисти на Наполи настояват, че идната година ще опитат да завоюват Скудетото и се надявам да удържат на думата си. Отборът стартира нов цикъл преди три години и в този момент остава последната крачка. Ще бъде значимо отборът да остане стилен. Ако десетима футболисти изоставен, не знам дали Марек ще остане в Наполи. Има доста клюки, само че истината е, че Хамшик желае да остане в Наполи. Това не е първата година, в която той получава предложения. Досега Марек постоянно е отказвал. От 11 години той постоянно избира Наполи и допускам, че това ще бъде по този начин и тази година”, стартира Петрас на футболиста.

Grazie! Ennesimo #record per Hamsik 500 #uncapitano #ForzaNapoliSempre #Bastioniazzurri pic.twitter.com/beDo6XlAjm
— @BastioniAzzurri (@bastioniazzurri) 14 май 2018 година
“В предишното имаше предложение от Ювентус. Хамшик можеше да отиде там, където се печели, само че той в никакъв случай не се е замислял. Футболистите не приказват за трансферния пазар. Това е работа на клуба и всеки един, който схваща от футбол, може да каже какво липсваше на Наполи през този сезон. Смятам, че един боеспособен тим би трябвало да бъде формиран от най-малко 18 футболисти, които да се сменят”, приключи сътрудникът на Хамшик. Серия А 37 кръг, неделя 13 май  Сампдория 0:2краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР