Задържаният зам.-председател на бургаския общински съвет Бенчо Бенчев е опитал

...
Задържаният зам.-председател на бургаския общински съвет Бенчо Бенчев е опитал
Коментари Харесай

Ето какви ги е вършил Бенчо Бенчев преди 3 години

Задържаният зам.-председател на бургаския общински съвет Бенчо Бенчев е опитал да записва и личната си партия „ Обединение Достойна България “ за локалните избори през 2015 година, сподели информация в архива на ЦИК, представена от " Труд ".

В същото време самият той е в общинската листа на Българска социалистическа партия от гражданската квота. Опитът за регистрация е бил на 9 септември 2015 година, а на идващия ден партията е заличена от ЦИК поради незадоволително годни гласоподаватели във импортираната наложителна по закон подписка от 2500 души. Бенчев става консултант с 286 преференциални гласа, с които съумява да резервира петото си място в разместената поради желания листа.

„ Обединение Достойна България “ беше в листата с 31 партии, за които преди година прокуратурата изиска преустановяване поради безучастие в избори в последните пет години. Партията на Бенчев към момента не е заличена, демонстрира информация в „ Държавен вестник “.

По думите на общинския консултант от Българска социалистическа партия Чанко Мирчев пред БТВ, Бенчев е дарил няколко десетки хиляди лв. на социалистите на последната предизборна акция. Името на предприемача обаче не е в листата на донорите на „ Българска социалистическа партия за България “ за парламентарния избор през 2017 година, нито на инициативния комитет на президента Румен Радев, нито на Българска социалистическа партия за локалните избори през 2015 година

Припомняме, че Димитър Желязков по прякор Очите бе задържан в хотел в Истанбул. Както БЛИЦ писа дружно с него бяха арестувани още седем души. Те били отседнали дружно с Очите в хотел " Рамада " на площад " Таксим " в Истанбул. Очите не бил регистриран като посетител на хотела. Той спял в стая, наета от общинският консултант в Бургас Бенчо Бенчев. Там бил и някогашният народен представител Несрин Узун.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР