Задържаният за убийството в Ковачевци 15-годишен младеж остава в ареста

...
Задържаният за убийството в Ковачевци 15-годишен младеж остава в ареста
Коментари Харесай

Задържаният за жестокото убийство на дете в Ковачевци иска в...

Задържаният за убийството в Ковачевци 15-годишен юноша остава в ареста за непрекъснато с решение на окръжния съд, предава Българска телеграфна агенция. Той е упрекнат, че е умъртвил 7-годишно момиченце по изключително непосилен метод и опитал да я изнасили. Инцидентът стана в събота вечерта.

Според съда има обосновано съмнение, че младежът е направил закононарушенията, в които е упрекнат. Има заплаха той да се укрие и извърши друго закононарушение, в случай че е на независимост. Адвокатът на младежа даже се съгласи, че сега е в полза на клиента му да остане в ареста и обърна внимание, че е в прочувствения потрес, който преживявал след осъществяването на закононарушението.

Непълнолетният юноша съобщи пред съда, че желае " да лежи в пандиза ".

Затова се наложи магистратите да му обяснят, че все още се дефинира единствено мярката му за неотклонение, като виновността му ще бъде обект на идно доказване. Данните досега сочат, че момчето е душевен крепко и може да схваща свойството и смисъла на осъщественото от него. В същото време имало и данни, че той се е опитал да се укрие и осуети разкриването на закононарушенията, в които е упрекнат.

Определението на съда не е дефинитивно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР