Задържаният за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав е подавал сигнали

...
Задържаният за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав е подавал сигнали
Коментари Харесай

Задържаният за убийството на психолога Иван Владимиров е подавал сигнали срещу майка му

Задържаният за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав е подавал сигнали в Министерство на вътрешните работи против майка му. Те не са били за принуждение, а по-скоро по битови въпроси - звук, цапане на общите елементи и други сходни. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, представен от Българска телеграфна агенция.

 Психологът Иван Владимиров-Нав е погубен след междусъседски спор Психологът Иван Владимиров-Нав е погубен след междусъседски спор

Той изясни, че от 2020 година и от двете страни са постъпвали сигнали, като общият им брой е 12. Повечето от тях били от арестувания.

Тодоров удостовери, че заподозряният за убийството е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, само че е напуснал системата преди 23 години. По първична информация сега той е на 53 години. Не се разбра обаче дали законно притежаваното от него оръжие, с което е осъществено убийството, му е останало от работата му в полицията.

Главният секретар уточни, че са дадени инструкции на регионалните дирекции и районни ръководства за още по-голямо прецизиране на претекстовете, с които жителите изискват да придобият оръжие. В момента се правят инспекции на към този момент дадените оръжия.

Преди по-малко от три месеца Иван Владимиров гостува в предаването на Би Ти Ви " Преди обед ", където споделя за спора си със своя комшия. Няколко пъти заливал вратата му с машинно олио, замерял и прозорците му с яйца. По думите му мъжът се е държал нападателно и с други живущи в постройката, като даже е набил възрастен човек по време на заседание на блока.



Психологът прибавя, че съгласно него съседът му е с ментални проблеми, само че от Министерство на вътрешните работи му обяснили, че е доста мъчно човек да бъде освидетелстван, както и да бъде изселен от мястото, където живее.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР