Задържаният за убийство в смолянското село Чокманово е многократно осъждан

...
Задържаният за убийство в смолянското село Чокманово е многократно осъждан
Коментари Харесай

Задържаният за убийство в Чокманово е многократно осъждан за кражби, грабеж и палеж

Задържаният за ликвидиране в смолянското село Чокманово е неведнъж осъждан за обири, обир и палеж, като някои от закононарушенията са осъществени при изискванията на рисков рецидив, осведомят от пресцентъра на полицията в Смолян.

49-годишния мъж към актуалният миг е с повдигнато обвиняване и е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Сигналът за случая е подаден в събота към 18:20ч. на тел. 112 в районно управление (на МВР) Смолян, като се съобщавало за открит умрял мъж в къща, намираща се в с. Чокманово. На място е пристигнала дежурна оперативна група от ОДМВР и районно управление (на МВР) Смолян, която при огледа на местопроизшествието открива голям брой травматични увреждания по тялото и главата на умрелия 53-годишен мъж. Тялото е превозено в МБАЛ - ‘‘Братан Шукеров‘‘ - Смолян за осъществяване на аутопсия. Предполага се, че пострадванията са в резултат на нанесен побой, след солидна почерпка с алкохол. В резултат на плануваните и извършени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, като възможен причинител на действието е открит. Същият е неведнъж осъждан за обири, обир и палеж, като някои от закононарушенията са осъществени при изискванията на рисков рецидив. Има общо 14 присъди.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР