Задържаният за екшъна пред КАТ – Пловдив Александър Паталенски страдал

...
Задържаният за екшъна пред КАТ – Пловдив Александър Паталенски страдал
Коментари Харесай

Александър Паталенски опитал да скочи през прозореца на полицията в Пловдив

Задържаният за екшъна пред КАТ – Пловдив Александър Паталенски страдал от психологично заболяване, това разгласи юристът му Боян Цонев. В момента се гледа мярката на несъответстващия водач, който за малко да премаже служители на реда пред КАТ – Пловдив.

Защитникът на Паталенски изиска съдебнопсихиатрична експертиза за доказателство, тъй като неговият клиент страда от психологично заболяване и не може да обитава в ареста. Според Цонев има подозрения за психологично разстройство.

След задържането му в Трето районно управление (на МВР) той се е опитал да се хвърли от прозореца, само че поради бързата реакция на юрист Чавдар Манев, не се е стигнало до случай. Обвиняемият страдал от би полярно разстройство, сподели още юристът на Паталенски.

Прокурорът съобщи, че намира за безпричинно настояването на отбраната на обвинения за психиатрична експертиза.

„ От момента, в който беше притеглен като обвинен, неотложно му беше извикана здравна помощ. Впоследствие, персонално по мое предписание, му е указана всякаква здравна помощ и липсват доказателства за каквото и да било психологично заболяване”, съобщи прокурорът, цитира Трафикнюз.

В последна сметка съдът не почете настояването на юрист Цонев за назначение на психиатрична експертиза.

Така бе даден ход на делото всъщност. Според прокурора Паталенски може да се укрие и да извърши друго действие, тъй като неведнъж е нарушавал разпоредбите за придвижване по пътищата.

„ Искам да се извиня на всички наранени. Бях под въздействието на доста мощни любовни страсти. Съжалявам за случилото се. Един момент заплеснатост поставя завършек на живота. Щеше да бъде най-щастливата седмица в живота ми, а се трансформира в най-кошмарната. Наистина пострадвам от психологично разстройство. Ние вървим на изток вместо на запад”, сподели Паталенски. От съвещанието стана ясно, че няма данни той да има психологично заболяване или да се води на доклад.

На излизане от залата той се изкрещя, че не е взимал опиати, а единствено медикаменти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР