Задържаният след гонка с полицията в Шумен шофьор се оказа

...
Задържаният след гонка с полицията в Шумен шофьор се оказа
Коментари Харесай

Автогонката в Шумен: Шофьорът - рецидивист на пътя, имал и нож

Задържаният след гонка с полицията в Шумен водач се оказа рецидивист на пътя. При задържането му се наложи униформените да разбият стъклото на автомобила, защото мъжът протегнал ръка към огромен нож, показаха от полицията.

Около 15:00 часа на 17 януари униформени са забелязали лидер на автомобил, с шуменска регистрация, за който имали информация, че е лишен от правото да ръководи.

Подали му сигнал със стоп палка. Водачът не спрял, ускорил скоростта си на придвижване, и траял, като преследването се разиграло към целия град.

Чак в кв. " Дивдядово " е бил спрян дефинитивно от служителите на реда. Мъжът обаче се преместил на дясната седалка, отказал да излезе непринудено от аколата. Посегнал към огромен кухненски нож, само че в полицейски чиновник счупил стъклото на дясната врата, и го извел от автомобила.

След това е арестуван за период до 24 часа, а за осъществено закононарушение и се води следствие. 40-годишният шуменец е с отнето удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство откакто отказал да бъде тестван за шофиране след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози на 11 октомври 2022 година.

Тогава е бил арестуван за владеене на наркотични субстанции. Като лидер има 12 акта за открити административни нарушавания, 10 наказателни постановления и 22 санкции с фиш.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР