Задържаният Борисов влиза в сградата на Националната полиция така, както

...
Задържаният Борисов влиза в сградата на Националната полиция така, както
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Борисов влезе в ГДНП сякаш е дискотеката на Коцето в Студентски град

Задържаният Борисов влиза в постройката на Националната полиция по този начин, както се влиза в дискотеката на Коцето в Студентски град. Ръцете му са в джобовете на дънките. Това съобщи в предаването „ Денят онлайн “ по Nova News юристът и някогашен вътрешен министър Емануил Йорданов.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 205
Той уточни, че не е виждал документите за задържанията на Борисов, Горанов и Арнаудова и добави, че дали арестите са били законни, би трябвало да дефинира съдът.

 „ Божков би трябвало да бъде разпитан като очевидец. Ако се откри, че е направил закононарушение, би трябвало да е притеглен като обвинен. Скептичен съм, че от това дело ще излезе нещо. Съдбата му ще е като на това за Мишо Бирата, Автомагистрала „ Хемус “ и други сходни. Ако фактически Божков е изнудван, не мисля, че е уязвим, а по-скоро е потърпевш от закононарушение “, разяснява Йорданов.

Той разяснява и новината, че Спецпрокуратурата ревизира депутата от „ Възраждане “ Елена Гунчева за закононарушение срещу републиката. По думите на Йорданов това не е „ перспективна активност “.

Според юриста работата на прокуратурата е била политизирана от момента, в който Бойко Борисов е назначил Сотир Цацаров за основен прокурор. Според Йорданов там работят и кадърни хора, само че за жалост виждаме не тях на напред във времето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР