Задържани са съпруг и съпруга, които под предлог, че помагат

...
Задържани са съпруг и съпруга, които под предлог, че помагат
Коментари Харесай

Съпружеска двойка мами безпомощни шофьори по пътищата на Турция, оплете в мрежите си и нашенеца Тома, но...

Задържани са брачен партньор и брачна половинка, които под претекст, че оказват помощ на развалените транспортни средства в Измир, са мамели жители, съобщава 24rodopi.com, базирайки се на турски медии.

Екипите на регионалната дирекция на жандармерията почнали да работят по тъжби против две лица, едно от които жена, за които се твърди, че под претекст да оказват помощ на закъсалите коли по пътя сред Измир и Чанаккале, се свързвали с водачите на коли и ги мамели.

" Установено било, че съпружеската двойка издебвала кола на туристи, която серпантина за отмора край пътя. Докато лидерът и пътуващите пиели кафе в близкия обект, крадците намазвали задните гуми с химическата примес, която малко след тръгване предизвиквала дим. Паникьосаният водач се доверявал на изненадващо появилите се мъж и жена, които товарели на своя автомобил " авариралите " гуми и се отдалечавали. На друго място просто ги почиствали и прибирали назад. По тази скица те прибирали по 100-200 евро или долари ", разясняват публицисти от Измир.

В хода на акцията били конфискувани и проучени видеозаписите от камерите в района, от които се открило, че обвинените са съпрузите Кадер Й. (на 34 години) и Айше Д. Й. (37).

Съпружеската двойка била задържана по време на промяна на гумите на първокласен джип, притежаван от българския жител Тома Стоянов, в региона на Бергама.

Задържаните не са признали виновността си, а в изказванията си са показали, че получават пари против осъществена услуга.
Спрямо тях не е наложена мярка " задържане под стража ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР