Задържани са извършителите на жестокото убийство на софийския бизнесмен Венцеслав

...
Задържани са извършителите на жестокото убийство на софийския бизнесмен Венцеслав
Коментари Харесай

Разкриха убийството на бизнесмена край Нареченски бани

Задържани са причинителите на жестокото ликвидиране на софийския предприемач Венцеслав Маринов край Нареченски бани, заяви на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов. Вчера стана ясно, че мъжът е погубен, а трупът е открит във водоем. Близките на Маринов не могли да се свържат с него от 21 март и в петък подали сигнал в полицията, стана ясно на брифинга.

„ Можем да твърдим, че убийството разкрито и убийците са арестувани ”, сподели прокурор Попов. Извършителите са татко и наследник - Севделин и Марин Боюклиеви, които са надлежно на 47 и 26 години.

Прокурор Попов разкри обстоятелства към убийството, осъществено поради неуредени финансови взаимоотношения сред убития и семейство Боюклиеви. Те са били съдружници в крайпътно заведение в Нареченски бани.

На 21 март Венцеслав Маринов посетил заведението. Около 17.00 часа същия ден зародил скандал в началото сред Венцеслав и по-възрастния от двамата арестувани мъже. Започнал ръкопашен пердах, след който Венцеслав е повален на земята и е бил удрян.

Бащата и синът го издърпали в прилежащо помещение, където е бил държан, завързан за краката, до момента в който синът нанасял удари с корав предмет по главата и тялото му. В резултат от ударите мъжът получил черепно-мозъчни контузии и контузия в тила, от която настъпила гибелта.

След това бащата и синът пробвали да прикрият следите, като увили главата на жертвата с найлонова торба и привързали тялото със завеса от заведението. След това трупът бил завит с найлон и комплициран в бидон. Бидонът е бил затворен с железен похлупак от шахта и изхвърлен в реката на към 5 км от Нареченски бани в посока Смолян.

Тялото е било намерено в хода на подхванати дейности от пожарната работа, Криминалната полиция в Пловдив и Групово дело „ Полиция ”. Намерена била и захвърлената камера от заведението, която е снимала абсурда до повалянето му на земята.

Установено е и изтриване на следите посредством изгаряне на облекла и изхвърляне на част от материалите, с които са си служили бащата и синът. Следите от кръв по пода на заведението пък са чистени с кислол. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР