Задържане под стража“ бе наложено на задържаните на 8 декември

...
Задържане под стража“ бе наложено на задържаните на 8 декември
Коментари Харесай

Полицията Нахлу В Съмнителен Клуб За Електронни Игри, Но Вижте Само Какво Откриха! Всички По Очи!

„ Задържане под стража “ бе наложено на арестуваните на 8 декември в Радомир и Перник четирима разпространители на кокаин, амфетамини и марихуана. Групата бе обезвредена при профилирана интервенция на ГДБОП, ОДМВР-Перник и Специализираната прокуратура.

Разкрити бяха двете депа в Радомир, употребени от група за държане и разфасоване на опиати. Едното от тях се оказа в помещение в клуб за електронни игри, чиито гости са най-вече младежи. Иззети бяха над 300 дози с разнообразни типове опиати за черния пазар, мемоари за продажбите, пари и други доказателства за незаконната активност на участниците.

Специализираният углавен съд одобри причините на прокуратурата за задържане под стража и на шестима разпространители на дрога във Велико Търново и района, арестувани от чиновници на ГДБОП. В хода на интервенцията беше открита и конфискувана мобилна лаборатория за производството на пико. На част от арестуваните бяха повдигнати обвинявания и по отношение на брутални силови дейности над улични дилъри.

" Това е най-сериозната група, занимавала се с този вид активност, на територията на Велико Търново, а може би и на района ", разяснява след ареста им шефът на Спецпрокуратурата Иван Гешев.

Съдът не наложи най-тежката мярка за неотклонение на седмия упрекнат за присъединяване в групата, с аргумента, че все още на гледане на делото за него не са събрани задоволително доказателства за най-тежка мярка за неотклонение. Прокуратурата обаче ще стачкува определението на съдиите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР