Задържан е заподозрян за побоя, нанесен на медицински специалист от

...
Задържан е заподозрян за побоя, нанесен на медицински специалист от
Коментари Харесай

Задържаха заподозрян за побой над медик във Враца

Задържан е обвинен за побоя, нанесен на медицински експерт от Спешния център във Враца в петък вечерта. Арестуваният е разпознат и като участник в офанзивата на здравното заведение след гибелта на 3-годишното дете, което почина в злополука сред Враца и село Лиляче, заяви NOVA.

Медицинският експерт беше атакуван, до момента в който се прибрал у дома.

 

Пострадалият декларирал пред проверяващите, че мъжът се нахвърлил върху него с изречението: „ Ти ли си този, който трови кучетата в квартала? ”.

Заподозреният живее в региона и е открит по записи на охранителни камери. При разпит ще бъде изяснена съответната причина за побоя.

Пострадалият е настанен в болница със съществени пострадвания.

Прибирайки се от дежурство, незабавният доктор е бил заговорен пред блока си от висок и наедрял мъж.

„ Един човек, който беше облечен с черен суитшърт, черно яке и с шапка, ме попита дали може една цигара. Наведох се да му дам, след което той ми натисна главата с две ръце и стартира да ме удря с коляното - с юмруци, лакти и колене. Прерови ми раницата с претекста, че съм тровил кучета. Аз бяха със служебното яке на незабавния център “, изясни потърпевшият доктор Кирил Петров, пред bTV.

Нападателят бяга, а съседка вика полиция и кола за спешна помощ. Прегледани са камери от прилежаща къща.

" Главоболието е доста мощно. Избити са ми зъби, останалите се клатят. Зашит съм на устната и челото “, добави медицинският експерт.

Мъжът позволява, че нападението има връзка с злополуката, при която почина тригодишно дете. Той е бил част от втория незабавен екип, оказал помощ на майката.

„ Те си заплашваха. После на идната нощ научавах от сътрудници, че отново е имало закани. Обидно ми е, тъй като, помагаш на някого, а после… Обидно ми е “, уточни Петров.

Мъжът се тормози за фамилията си. Спешните екипи от болничното заведение във Враца към този момент се отзовават на някои повиквания, придружавани от полиция. Колеги и близки на медика са шокирани.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР