Задържан е мъжът, за когото прокуратурата съобщи във вторник, че

...
Задържан е мъжът, за когото прокуратурата съобщи във вторник, че
Коментари Харесай

Пипнаха Червения пират

Задържан е мъжът, за който прокуратурата заяви във вторник, че е отправял закани против магистрати, политици и обществени персони. По-конкретно, съдии и следовател са били заплашвани с ликвидиране.

Полицията е заловила мъжа към 20.30 часа нощес, оповестиха от Министерството на вътрешните работи.

В известията, получени в прокуратурата, са посочени съответни имена на хора, против които са заканите. Разследването е почнало след получени на електронната поща на Софийската районна прокуратура известия, съдържащи закани с ликвидиране против съдии и следовател, както и обидни квалификации, касаещи голям брой политици и други обществени персони.

Директорът на ГДБОП Явор Серафимов заяви във вторник, че обвиненият с название „ Червения корсар “ евентуално е заплашвал вицепремиера Мария Габриел, министри и арбитър Владислава Цариградска, която огласи обществено схемите на въздействие и напън в правосъдната система, свързани със убития Мартин Божанов – Нотариуса.

Серафимов разказа „ Червения корсар “ като български жител, водещ бездомнически метод на живот, който съумява да се добере до имейл адресите на обществени персони. Освен това насочи бомбени закани против учебно заведение.

В телевизионно изявление шефът на ГДБОП изясни, че става дума за душевен невменяем човек.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР