Задържан е мъжът, направил опит за грабеж от пощенската станция

...
Задържан е мъжът, направил опит за грабеж от пощенската станция
Коментари Харесай

Задържаха пишман обирджията на пощата на Владо Тричков

Задържан е мъжът, направил опит за обир от пощенската станция в село Владо Тричков през април, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Това е 25-годишен локален гражданин с престъпни регистрации. Той е притеглен като обвинен, наложена му е мярка „ подписка “.

Досъдебното произвеждане е формирано на 7 април, когато в полицията постъпва сигнал за осъществен опит за обир от пощенската станция в село Владо Тричков.

Около 9.30 часа в помещението нахлул мъж, който прикривал лицето си и избутал пощенската служителка. По това време таман били постъпили 17 000 лева за пенсиите на локалните поданици. Служителката обаче оказала непредвидена опозиция, при което нападателят избягал и се укрил.

По случая са извършени голям брой разпити, прегледани са записи от видеокамери в региона, осъществени са и инспекции в домовете на територията на селото.

Криминалистите съумяват да съберат задоволително данни за растежа, походката, телосложението и възрастта на причинителя. За разкриването на причинителя оказва помощ и биологична експертиза на материално доказателство, намерено на местопроизшествието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР