Задържан е извършител на опит за убийство в село Ръжево.

...
Задържан е извършител на опит за убийство в село Ръжево.
Коментари Харесай

Арестуваха мъж за опит за убийство в село Ръжево

Задържан е причинител на опит за ликвидиране в село Ръжево. Това заяви представителят на ОДМВР-Пловдив. Разследването се прави под наблюдаване на Окръжна прокуратура-Пловдив и от чиновници от Районно ръководство на МВР-Хисаря, написа Пик.

Сигналът е подаден през вчерашния ден по обяд на тел. 112. Според първичните данни, в село Ръжево 51-годишен гражданин нападнал пред дома й и пробол с нож в гърба 64-годишна жена, която е настанена в болница с заплаха за живота. При опит да я отбрани, порезни рани в региона на краката получил неин 60-годишен комшия. След оказана здравна помощ той е освободен за домашно лекуване.

Извършителят е арестуван за период до 24 часа в районното ръководство. На местопроизшествието е изработен оглед. По инструкции на дежурен областен прокурор е формирано досъдебно произвеждане по член 116, ал.1, т.4 от Наказателен кодекс. Уведомена е Окръжна прокуратура – Пловдив. Работата по цялостното изясняване на аргументите и събитията към случилото се продължава проверяващ служител на реда.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР