Задържаха за 72 часа петима души след масовия бой в

...
Задържаха за 72 часа петима души след масовия бой в
Коментари Харесай

След масовия бой в Плевенско: Задържаха за 72 часа петима души

Задържаха за 72 часа петима души след всеобщия пердах в Плевенско, оповестиха от прокуратурата.

Във връзка с зародилите на 4 януари всеобщ побой и вандалски прояви в село Радомирци, при които са породени материални вреди и междинна телесна щета на едно лице, Районната прокуратура в Плевен е образувала две досъдебни производства.

В резултат на извършените издирвателни мероприятия и дейности по следствието са открити лицата, предизвикали междинна телесна щета на 48-годишен мъж. Всички те са привлечени в качеството на обвинени.

С постановления на наблюдаващия прокурор петимата обвинени са арестувани за период до 72 часа , в който прокуратурата ще внесе в Районен съд-Червен бряг искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Поради повишеното напрежение в селото, на 5 януари в Червен бряг е извършена работна среща сред управлението на Окръжна и Районна прокуратура, град Плевен, Областната Дирекция на Министерство на вътрешните работи и Районно управление-Червен бряг, при която са набелязани ограничения за противопоставяне на следващи противообществени и незаконни прояви в селото, както и за съгласуване работата по следствието.

Разследването продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР