Задържаха приятеля ѝДвамата били алкохолициТялото на убита жена е било

...
Задържаха приятеля ѝДвамата били алкохолициТялото на убита жена е било
Коментари Харесай

Пребита до смърт жена открита на стадион

Задържаха приятеля ѝ
Двамата били алкохолици

Тялото на убита жена е било открито през днешния ден на стадион “Металик” в град Сопот. На страшната находка към 7.20 ч. се натъкнал пазачът на спортното оборудване, който правел утринната обиколка на обекта. Установено било, че жертвата е на 58 година

По първични данни гибелта на дамата е настъпила от удари с тежък предмет по главата. Дали това е станало предходната вечер или през нощта, ще стане ясно след аутопсията. След разпити на съседи на жертвата, криминалисти са задържали 47-годишен мъж, с който тя живеела на фамилни начала. Той е в ареста за 72 часа, в случай че се съберат доказателства за виновността му, ще му бъде поискана непрекъсната мярка “задържане под стража”.

Полицаи допускат, че нещастието се е разиграла след битов спор. Според събраните досега сведения мъжът и дамата са живеели дружно и постоянно злоупотребявали с алкохола. Според съседите им, непрекъснато сред тях имало кавги, постоянно се стигало и до юмручни битки. За убийството е била осведомена Окръжната прокуратура в Пловдив.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР