Задържаха предполагаемия убиец на 42-годишния мъж в Търговище. Това съобщи

...
Задържаха предполагаемия убиец на 42-годишния мъж в Търговище. Това съобщи
Коментари Харесай

Задържаха предполагаемия убиец на 42-годишния мъж в Търговище

Задържаха хипотетичния палач на 42-годишния мъж в Търговище. Това заяви Атанас Илков, шеф на Групово дело „ Национална полиция “.

Според следствието убитият мъж в Търговище и причинителят на закононарушението са били престъпно проявени.

„ Убитият е имал обвинявания за разпространяване на опиати и телесни повреди. А причинителят за осъществяване на обири, има криминалистическа регистрация “,

„ В хода на следствието беше открито, че той е имал близки връзки с негов другар. Имали са общи тематики и най-много ги е свързвала тяхната благосклонност към оръжието. Първоначалната ни версия беше, че може да имат неуредени финансови връзки сред тях. В следствие се оказа, че там където намерихме тялото, в същия ден двамата са стреляли с противозаконните си оръжия. При боравенето с причинителя е създал несъзнателен изстрел, прострелял е убития и той е умрял на място. Убиецът е арестуван “.

 

По случая със свиреп унизеното дете в Пловдив Илков сподели, че към момента информацията е нищожна.

Той укори сътрудниците му в Стара Загора не са реагирали вярно при задържането на Пламен Пенев, който умря след гонка с полицията.

„ Не мога да кажа, че служителите на реда са реагирали вярно, тъй като видяхме, че има пропуски в тяхната работа. До един миг изпълняваха отговорностите си в вярната посока, след това като че ли адреналина взе превес и се стигна до този нежелан край “, съобщи Илков.

Според него боди камерите ще станат наложителни. „ Техният брой е стеснен, имаме налични 4 000 броя, с тези, които сме закупили напълно скоро. Планира се да бъдат закупени още 16 000 – 17 000 камери “, добави той.

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в графа „ Крими&Темида “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР