Задържаха един за разпространение, а други двама за притежаване на

...
Задържаха един за разпространение, а други двама за притежаване на
Коментари Харесай

Трима преспаха в ареста заради наркотици край Велинград

Задържаха един за разпространяване, а други двама за владение на опиати край Велинград. На един от площадите във Велинград по време на осъществяване на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на разпространяването на опиати е засечен 48-годишен гражданин на курорта. 
Прочетете още
Последвала незабавна инспекция, при която у мъжа бил открит полиетиленов плик с бяло вещество. Проведен е полеви наркотест, който реагирал положиелно на кокаин с маса към 1.6 грама. Органите на реда направили претършуване и в жилището населявано от велинградчанина. В една от стаите били открити полиетиленови опаковки с още близо 63 грама кокаин, 234 грама суха марихуана и 326.7 грама синтетичен канабиноид. Цялата дрога е конфискувана, а дилърът арестуван в ареста за период от 24 часа. Спрямо него е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик. 

В събота служители на реда спипали и 25-годишен гражданин на Брацигово. Той пренасял в себе си към половин грам марихуана. Колегите им от Пазарджик пък заловили 34-годишен мъж от село Главиница. У него е открит полиетиленов плик с малко над 2 грама суха марихуана. Спрямо двамата мъже се водят бързи производства. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР