За първи път в България - Fibank (Първа инвестиционна банка)

...
За първи път в България - Fibank (Първа инвестиционна банка)
Коментари Харесай

Клиентите на Fibank вече могат да използват и Xiaomi Pay

За първи път в България - Fibank (Първа капиталова банка) към този момент дава на своите клиенти, притежаващи дебитна или кредитна карта Visa, опцията да я цифровизират в смарт часовник Xiaomi.
Прочетете още
Чрез услугата Xiaomi Pay, те могат да правят бързи и сигурни безконтактни интервенции на ПОС терминали в търговски обекти, да вършат покупки в Android приложенията или да заплащат при онлайн търговци.

Xiaomi Pay се поддържа за часовници Xiaomi - модели Watch S3 и Band 7 NFC.

За да се задейства Xiaomi Pay, е належащо да бъде конфигурирано приложението Mi Fitness в мобилния телефон, като функционалността e налична както за Android, по този начин и за iOS. В приложението двете устройства би трябвало да бъдат свързани (pairing/binding). Картата се прибавя към електронния портфейл през приложението от меню Devices - > Xiaomi Pay. За осъществяване на заплащане, се задейства смарт часовникът, от меню “Cards ” се избира картата и устройството се приближава до ПОС терминала.

ПИБ остава единствената българска банка, предлагаща цялостната гама от цифрови услуги за разплащане: Apple Pay, Гугъл Pay, Garmin Pay, Fitbit и Xiaomi Pay. Банката първа предложи дигитализирането на карти в телефон и смарт часовник, през годините се утвърди като водач в електронните разплащания и предлагането на качествени цифрови артикули и услуги. Свидетелство за това са и многочислените влиятелни награди, в това число интернационалните, получени от Fibank в региона на дигитализацията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР