Задържаха 60-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване и укривал се

...
Задържаха 60-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване и укривал се
Коментари Харесай

Полицията във Варна задържа обявен за издирване мъж, укривал се 8 години

Задържаха 60-годишен мъж, разгласен за общодържавно търсене и укривал се 8 години, оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Операцията е извършена преди минути от чиновници на бранш „ Издирване “ при ОДМВР - Варна.

Действията са осъществени на територията на регионалния град след извършени целенасочени оперативно-издирвателни дейности за установяването на местонахождението и задържането на 60-годишния варненец.

Той бил разгласен за търсене за потребностите на досъдебно произвеждане, водено в районно управление (на МВР) в Левски, както и по отношение на влезнала в действие присъда отнемане от независимост, в размер на 1 година и 10 м., за осъществени закононарушения на територията на гр. Раднево.

Мъжът е разгласен за общодържавно търсене и по отношение на влезнала в действие присъда отнемане от независимост в размер на 2 година и 6 м. Укривалият се се търси по водени против него досъдебни производства от Столична дирекция на вътрешните работи, районно управление (на МВР) в град Левски и районно управление (на МВР) в Асеновград. А от 2020 година, когато е изтекла отминалостта на документите му за идентичност, не има такива.

Задържаният е рецидивист - неведнъж е осъждан за обири, грабежи, незаконно лишаване на МПС, владеене на наркотични субстанции, измами и други от палитрата на закононарушенията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР