Задължително за пушачите е да включат в режима си един

...
Задължително за пушачите е да включат в режима си един
Коментари Харесай

Задължително пушачите трябва да пият от този чай всеки ден

Задължително за пушачите е да включат в режима си един чай, който се оказа извънредно потребен за тях. Той има удивителна дарба да възвръща организма. Може да се употребява и в режимите на детоксикация, изключително на тези, които са решили да откажат цигарите. Зеленият чай освен обезврежда резултатите от никотина, само че и понижава увреждането на черния дроб, породено от потреблението на алкохол.

Ползи от зеления чай

Зеленият чай дава мощ, понижава сънливостта, тъй че е по-добре да го пиете заран. Флуорът и йодът в състава му оказват помощ за елиминиране на солите на тежките метали. Диуретичният резултат на зеления чай е от изгода за понижаване отоците и унищожаване на " непотребната " вода. Това облекчава положението при болесттите на пикочно-половата система. Освен това зеленият чай съдържа доста антиоксиданти, както и витамини от група В.

Консумацията му оказва удобен резултат върху сърдечно-съдовата система и кръвното налягане. Приеман постоянно, той понижава равнищата на холестерола, риска от инфаркт, инхибира развиването на някои типове рак, предизвиква загубата на тегло. Вреда от зеления чай Напитката съдържа кофеин, който пречи на усвояването на фолиева киселина. Не е целесъобразно да се употребява от пациенти с глаукома.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР