Задължителната военна служба за изпълнителите от BTS застрашава настъплението на

...
Задължителната военна служба за изпълнителите от BTS застрашава настъплението на
Коментари Харесай

Певците от BTS влизат в казарма

Задължителната военна работа за изпълнителите от BTS заплашва настъплението на пристан поп музиката в света, заяви Агенция Франс Прес, цитирайки продуцента на групата Бан Си-я, който е и шеф на организацията, представляваща музикантите - " Ейч Уай Би И ".

Последните данни за продажбите на албуми демонстрират намаляване на известността на пристан попа, акцентира той. " Главната причина е отсъствието на BTS ", сподели продуцентът на конгрес в Сеул.

Южнокорейската момчешка група, приета за културен феномен, пълнеше игрища по целия свят и доминираше в музикалните ранглисти. BTS е стопански фактор за Южна Корея и има голяма маса фенове, позната като " армията ".
Снимка: Getty Images
Всички мъже в Южна Корея би трябвало да отбият военна работа за период от 18 месеца. След години на спор дали младежите от групата заслужават да бъде направено изключение, най-възрастният от тях - Джин, беше първият, който влезе в казармата през декември предходната година.
Колаж: АР/БТА
Коментарите на продуцента на BTS идват няколко дни, откакто компанията му закупи конкурентната " Ес Ем Ентъртейнмънт ". Бан Си-я беше упрекнат, че желае да монополизира пристан поп музиката, макар че продуцентът посочи, че дейностите му са решение на казуса със снижаването на известността.

Очаква се втори член на групата - Джей Хоуп, да се причисли към армията през април.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР