Задачата на украинската държава във войната е да освободи окупираните

...
Задачата на украинската държава във войната е да освободи окупираните
Коментари Харесай

Киев отрича покушение срещу Путин. Зеленски сменя плановете

Задачата на украинската страна във войната е да освободи окупираните територии, а не да нанася удари по Москва. Това сподели пред BBC News прессекретарят на президента на Украйна Сергей Никифоров, разяснявайки офанзивата с дронове по Кремъл.

" Нямаме информация за по този начин наречените нощни офанзиви против Кремъл, само че както президентът Зеленски неведнъж е заявявал, Украйна насочва всички налични сили и средства към освобождението на личните си територии, а не към офанзивата на непознатите ", сподели Никифоров, представен от УНИАН.
-->
В същото време представителят на украинския президент означи, че събитието в Москва не може да се смята за терористичен акт, за разлика от съветските ракетни офанзиви по високи жилищни здания в Днепър и Уман.

Веднага след формалната реакция на Кремъл на опита за покушение срещу Владимир Путин, финландската телевизия заяви, че Владимир Зеленски ще " остане във Финландия по-дълго от плануваното ". Първоначалният график предвиждаше еднодневно посещаване.

В сряда украинският президент Володимир Зеленски дойде изненадващо във Финландия за " диалози със скандинавските водачи по отношение на съветската инвазия ", оповестиха от кабинета на финландския държавен глава Саули Нийнистьо, представени от Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР