Зад всяка велика жена стои друга велика жена Моят най-добър

...
Зад всяка велика жена стои друга велика жена Моят най-добър
Коментари Харесай

Мерил СТРИЙП | Зад всяка велика жена стои друга велика жена

Зад всяка велика жена стои друга велика жена

Моят най-хубав преподавател беше майка ми Мери. Когато влизаше в стаята, тя грейваше, а когато си тръгваше, хората се натъжаваха... Това е същински значимото за мен – кой те е докоснал и по какъв начин те е предиздвикал да се почувстваш. Тя ми беше наставник, тъй като ми споделяше – „ Мерил, ти си способна, ти можеш. Ти си толкоз прелестна! ".

Аз не съм като моята майка, по тази причина нейното завещание е по този начин значимо за мен. Много по-затворен човек съм, интроверт. Когато ми се постанова да бъда в светлините на прожекторите, си мисля - „ Мери щеше да го направи ". Хубаво е да си представям по какъв начин върша нещо, което си мисля, че не мога. И върша по този начин всеки ден, тъй като в действителност в случай че всичко става все по моя метод, най-добре да си заставам у дома и да премислям какво да сготвям за вечеря.

Никога не казвайте на Мерил, че е играла „ толкоз доста мощни дами ".

Хората постоянно ми споделят „ Вие сте изиграла толкоз мощни дами ", а аз им отвръщам- „ Някога казвали ли сте на мъж „ Вие сте изиграл толкоз мощни мъже на екрана!? " Не! Защото упованията по отношение на мъжете са разнообразни. Защо тогава да нямаме сходни упования и за дамите?

Жените се възприемаме като равни с мъжете, само че ние към момента не сме там, където ни се желае да бъдем.

Жените и девойките имат пред себе си едно забавно предизвикателство през днешния ден – ние си мислим, че сме равни с мъжете, само че към момента не сме стигнали там. За пръв път имаме упованието, че можем да разполагаме с необятни благоприятни условия за избор, които да ни изведат отпред във всяка социална област. Но към момента срещаме съпротивата. Виждаме го тук вкъщи, в нашето държавно управление – в Белия дом и Сената, виждаме го в Холивуд, в заседателните зали. Мисля, че предизвикването пред днешните девойки е да оправят с тази опозиция. Как да създадем по този начин, че нашето тъждество да не наподобява по този начин застрашително, по какъв начин да го омекотим, обезвредим? Младите дами би трябвало да се оправят с това. Аз съм изцяло съпричастна и работя за постигането на тази цел във всяка една област. 

По материал на MORE magazine
Снимки: imdb.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР