“Зачестилите случаи на нападения срещу възрастни граждани, както и инцидентите

...
“Зачестилите случаи на нападения срещу възрастни граждани, както и инцидентите
Коментари Харесай

Никой не уронва престижа Ви, господин Гешев. Вие просто нямате такъв

“Зачестилите случаи на набези против възрастни жители, както и случаите с пияни и дрогирани водачи, в това число и чиновници на Министерство на вътрешните работи, са следствие от съзнателното, систематично уронване на престижа на правосъдната власт, от политическите офанзиви против прокуратурата, в това число и лични такива, от нарушаването на естественото конституционно действие и взаимоотношение сред институциите в правоохранителната система, от потреблението им за персонални, егоистични и властови цели ", показаха от държавното обвиняване. 

 

И това единствено няколко дни, откакто президентът Румен Радев изясни войната по пътищата с неналичието на всеобщ спорт след младежите. Да се чуди човек на кого да има вяра - плювките по прокуратурата ли са отговорни за това, че всеобщо у нас се сяда след приложимост на коктейл от опиати, или неприятната спортна просвета у нас. Колкото повече се замисля, толкоз по-абсурдно става. 

 

Оказва се, първите мъже в страната - разбирайте президент и шеф на обвиняването, не позволяват, че отговорността е може би на институциите. Или по-скоро неналичието на такива. И вместо да поемат някаква отговорност, трансформират човешката гибел по родните пътища в пиар акция, окичена с популистки лозунги. 

 

Простете, господин Гешев, само че нямам доверие на хора, в чиято политическа биография има противоречиви моменти. Като делото за банкрута на КТБ, да вземем за пример. Извинете, само че нямам доверие на хора, за които се твърди, че са попречили на арест на служители на реда, ескортирали дрогирания Димитър Любенов, който умъртви французин на столичното Околовръстно, а тия униформени са отпрашили от мястото на случая. Не имам вяра на прокуратура, която е отказала да проверява Георги Семерджиев за шофиране без брошура.

 

Не ви имам вяра. Причината не е в политическата изразителност. Причината е във вас. Персонално и съответно във вас и прогнилата правосъдна система.

 

Но умерено. Никой не уронва престижа ви, господин Гешев. Защото вие просто нямате подобен. 

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР