Забравете за бързите решения! Това, от което наистина се нуждаете,

...
Забравете за бързите решения! Това, от което наистина се нуждаете,
Коментари Харесай

10 навика, които ще ви помогнат да отслабнете

Забравете за бързите решения! Това, от което в действителност се нуждаете, с цел да съумеете да отслабнете и да изгорите мазнините, са положителни привички, които да спазвате постоянно.

Ако досега сте опитвали да спазвате хранителен режим, само че без необикновен триумф, то бързо извадете лист хартия и писалка, тъй като идващите ще ви върнат назад на пътя към задачите ви.

А в случай че към този момент сте съумели да ги постигнете, то несъмнено ще познаете себе си в множеството от тези привички.

Да започваме…

Навик 1: Научете се да се фокусирате върху в действителност значимите неща.

Наистина сполучливите хора се концентрират върху значимите неща. Като да вземем за пример:
  Набавяне на достатъчно  и  Ограничаване на захарите Прием на  Прием на 
Ако се тревожите за това дали би трябвало да се храните 5 или 6 пъти за деня, дали храната ви е „ био “ и така нататък, то се фокусирате върху неща, които не са от първостепенна значимост.

Навик 2: Бъдете постоянно готови.

Ако приготвяте храната си авансово за няколко дни напред, правите  голяма крачка  в вярната посока. Аз персонално обичам да подготвям храната си през уикенда, когато имам повече свободно време. Просто поставям остатъка в хладилника и съм спокоен, че през идващите дни ще имам нещо за ядене във всеки един миг.

Подготовката също по този начин значи да планирате храненията си, когато излизате на открито с другари или пътувате. Повече за това ще намерите в .

Навик 3: Не забравяйте, че всичко е краткотрайно.

Важно е да вършиме разлика сред здравословно хранене като метод на живот и хранителния режим, който спазвате краткотрайно за да свалите да вземем за пример 5-10 кг.

Хранителните режими за намаляване нормално са с дълготрайност сред 3 и 6 месеца. Грешно е да сте в калориен недостиг в продължение на година и повече. Правилната тактика е да редувате интервали на отслабване/чистене на мазнини и интервали на повишаване на мускулна маса. Така ще ви бъде доста по-лесно да се справите.

Веднъж откакто постигнете задачата си, можете да продължите да се храните здравословно, само че към този момент не е належащо толкоз строго да следите калориите си.

Навик 4: Стремете се към неизменност, не към съвършенство.

Ако в действителност сте сполучливи в поддържането на добра форма, то знаете, че тайната се крие не в това да сте съвършени, а в това да сте  непрекъснати . Съвършенството е просто една заблуда, която е недостижима. Затова вместо да се обвинявате, когато един път на 2 седмици си позволите да хапнете нещо неразрешено, просто си напомнете, че едно малко нарушаване не трансформира нищо, в случай че през останалото време се храните оправдано.

Навик 5: Бъдете наясно, че вие контролирате изборите си.

От вас зависи какво ще ядете и пиете и въобще какво ще вкарвате в тялото си и надлежно носите отговорност за това. Имате цялостната независимост да предпочетете апетитния бургер вместо пилешкото с ориз, само че все пак вършиме верния избор, тъй като знаете, че той ще ви приближи до триумфа.

Също по този начин, колкото и препоръки и информация да имате за вярното хранене, от вас зависи дали ще ги приложите на процедура.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР