Забравете дезодорантите и скъпите парфюми - мъжете несъзнателно намират естествената

...
Забравете дезодорантите и скъпите парфюми - мъжете несъзнателно намират естествената
Коментари Харесай

Мъжете намират миризмата на женските подмишници за вълнуваща

Забравете дезодорантите и скъпите парфюми - мъжете неумишлено намират естествената миризма на женските подмишници за възбуждаща, написа в. DailyStar, базирайки се на резултатите от английско проучване.

За задачите му експерти от университета на Кент са привлекли 24 студенти от мъжки пол. Участниците е трябвало да оценят миризмата на памучни тампони, сложени авансово под мишниците на дами, които не са употребявали дезодорант.

Изследователите са открили, че мъжете са в положение да разграничават даже незначителни промени в натуралния мирис. Оказало се също, че естествената миризма на нежния пол не ги отблъсква.

А в случай че момичето е било възбудено, предаваното от нея благоухание е привличало евентуални ухажори. Участвалите в опита дами първо са прочели текст, отдаден на плетене, и са гледали видеоклип на тематика създаване на мостове.

Събраната по време на тези им занимания пот не се е сторила привлекателна на мъжете. На идващия стадий обаче доброволките са чели еротични фрагменти от книгата " Петдесет нюанса сиво " или са гледали пикантни подиуми от кино лентата. В този случай предаваният от дамите мирис се е оказал надалеч по-възбуждащ за мъжете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР