Забраненото винаги е по-сладко. Това със сигурност е сред водещите

...
Забраненото винаги е по-сладко. Това със сигурност е сред водещите
Коментари Харесай

Ето защо някои жени предпочитат женени мъже

Забраненото постоянно е по-сладко. Това сигурно е измежду водещите аргументи дамите (поне някои) да демонстрират интерес към обвързани мъже. Ето кои са останалите аргументи:

1. Приключение

Някои дами имат потребност от адреналин. Не се задоволяват със следване на правила, търсят нещо ново и вълнуващо. А какво по-вълнуващо от нарушение на брачния живот и основаване на любовен триъгълник?

2. Материал за брачен партньор

Колкото и да е необичайно, дамите подсъзнателно си показват, че откакто един път се е оженил, ще се ожени и повторно. Друг е въпросът за какво не мислят, че откакто един път е изневерил, ще изневери още веднъж.

3. Отворена връзка

Някои дами се опасяват от обвързване и считат, че откакто се захванат с женен мъж, ще останат в ролята на любовници и няма да се желае нищо повече от тях. Не единствено мъжете, само че и дамите от време на време не търсят обвързване и избират да се насладят на спекулация без ангажимент.

4. Житейски опит и самочувствие   

Жената си показва, че жененият мъж към този момент е натрупал житейски опит и убеденост, а това е привлекателно.

5. Първият опит като проба

Не е наложително огромната обич да е първият брак. Историята познава безчет случаи, в които човек среща любовта на живота си от втория опит или даже от третия. Вероятно мъжът последователно схваща,че е направил неверен избор, и този път е подготвен на всичко, с цел да задържи дамата до себе си и да откри благополучие в фамилния живот.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР