Забранени истории с Джуджи“ е името на новата й рубрика

...
Забранени истории с Джуджи“ е името на новата й рубрика
Коментари Харесай

Вечно нахилена блондинка се завърна в предаването на Гала

Забранени истории с Джуджи “ е името на новата й графа

За наслада или пък не, само че е реалност, че Деляна Маринова – Джуджи се завърна в предаването на Нова тв „ На кафе “. Този път обаче дългогодишната другарка на Гала няма да води остарялата си световна графа, с която се задържа много време на екран, преди да изпадне от ефира през 2016 година, а подхваща поредност, изпълнена с мистичност.

Вечно нахилената русокоска ще показва забавни истории, необясними за науката и любопитни теории, места и хора. „ Забранени истории с Джуджи “ е името на новата й графа. Тя побърза да разясни, че рубриката й ще е като журналистическо показване на обстоятелства.

Първо ще показа теорията си за кухата Земя, съгласно която сърцевината на Земята е куха и в нея има дребно слънце, а пространството е населявано от незнайна на външните жители цивилизация. Всъщност теорията е много остаряла и е известна на феновете на мистични истории и конспирациите, само че явно Джуджанка и екипът й са сметнали, че ще е любопитна за феновете.

Според феновете на предаването, сигурно ще е забавно да гледат нахилената русокоска в новото й амплоа. Въпреки множеството си задължения като продуцент на театрални постановки, в някои от които взе участие и като актриса, телевизионният ефир продължава да я влече мощно като магнит. Тя водеше в това време светско предаване по кабеларка до тази пролет. Очевидно обаче желанието й да се завърне в На кафе е било голямо, откакто се е решила да размени лично предаване с графа.

Въпреки огромната си ангажираност, Джуджи постоянно намира и време за пътешествия. Тази пролет тя отскочи до Ню Йорк, където въпреки и отдалеко съумя да зърне някогашния американски президент Доналд Тръмп, дружно със брачната половинка му Мелания, който понастоящем е обвиняем за машинация. Броени дни преди старта на рубриката й в „ На кафе “, русокоската обиколи и Испания, дружно с група от 8 другари. По остаряла традиция тя описа за това си странствуване в предаването, горда от обстоятелството, че този път е убедила и брачна половинка си да се включи. Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР