Зъботехникът Иван Рълев спечели втората битка на финалистите в “Игри

...
Зъботехникът Иван Рълев спечели втората битка на финалистите в “Игри
Коментари Харесай

Пъзелът на спасението донесе имунитет на Иван Рълев в Игри на волята

Зъботехникът Иван Рълев завоюва втората борба на финалистите в “Игри на волята ” 5 и получи имунитет. Последна в съревнованието приключи бизнес дамата Виолета Стайкова, която получи автоматизирана номинация за елиминационния конфликт в сряда. Тя и щерка ѝ Денислава Велкова останаха последни на пъзела на спасението, само че Виолета беше безапелационна, че не се е предала преднамерено.

На съвета финалистите бяха единомислещи в номинацията си за Мартин Николов - Елвиса. Той получи общо 6 гласа и даде своя за Денислава. По време на съвета Виолета получи окуражаващи думи от Благомир Мастагарков и Денислава, които ѝ пожелаха триумф против Мартин.

Така на следващия ден ще станем очевидци на един от най-дългоочакваните елиминационни конфликти на Арената на сезон 5. Виолета и Елвиса, които демонстрират своята злост намерено съвсем през цялото време, ще се борят за място в топ 6 на “Игри на волята ”. Кой от тях ще победи и ще се прибере с още грошове?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в сряда, 29 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР