Забити пирони с дъска са придържали огромния клон, , за

...
Забити пирони с дъска са придържали огромния клон, , за
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Пирони и изгнила дъска са държали огромния клон, който смаза две коли

Забити пирони с дъска са придържали големия клон,, за което към този момент съобщихме. По изказвания на пострадалия притежател на едната кола чиновници на Оперативна програма " Градини паркове " са пропуснали това, което е довело до случая, при който за благополучие няма потърпевши хора.

Мъжът се обади в редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да опише за неуместната обстановка. Той даде и фотоси, на които ясно се вижда дъската, която съгласно него е придържала клона да не се счупи. Миналият месец екипи на общинското предприяитие са кастрили клони на дървета, като въпросното са го пропуснали.

Защо подрязвано дърво преди  месец - приложено в фотосите, остава необезопасено за преминаващите и живущите в региона? Видимо е " закърпено " с пирони, само че остава подценено от Оперативна програма " Градини и паркове ". След месец същото това дърво пада. Кой носи отговорност в този случай и за какво не са взети нужните ограничения на време?Може ли да се радваме,че са потърпевши единствено колите?, пита читателят ни.

От предоставените фотоси се вижда, че някой е заковавал с пирони и дъска. Не е ясно кой и за какво го е направил и тъкмо каква е ролята им, само че те ясно личат от фотосите на към този момент падналия клон.

Мъжът изясни, че е пътувал за среща с прочут, който колата му е получила техническа щета и е трябвало да паркира под дървото. За страдание малко по-късно е станал случаят. 

" Автомобилът е премазан, таванът е килнат, отваря се само шофьорската врата. При пускане на мотора, се усещат трептения в купето, очевидно то е усукано. Това е огромна вреда на носещи съставни елементи и аз не такава кола " палач " няма да карам ", показа той.

Все още обмисля дали да предяви правосъдни искания поради нанесените вреди. На изпратените фотоси се вижда екипът на Оперативна програма " Градини и паркове " и дъските на клона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР