Забелязано във Варна 26-годишен мъж е задържан след сигнал от варненци,

...
Забелязано във Варна
26-годишен мъж е задържан след сигнал от варненци,
Коментари Харесай

Безумец се съблече на детска площадка във Варна, влезе и в чужда спалня

 Забелязано във Варна 26-годишен мъж е арестуван след сигнал от варненци, в чийто дом е нахлул през вчерашния ден, научи Varna24.bg .

За случая показа очевидка в групата " Забелязано във Варна ", където написа: 

" Този ``хубавец`` на 20.05 в 9 часа сутринта разрушил колата на комшиите, съблякал се на детската площадка, разрушил ни вратата на входа, разрушил входната врата на съседите от 1 етаж и седнал в спалнята им... Толкова е бил надрусан, че нищо не е схванал... Пазете се, пазете и децата си! Благодарим на бързата реакция на служителите на реда и на следователите! ", написа Сиси Х.

От пресцентъра на полицията потвърдиха за медията ни, че има подаден сигнал в 9 часа сутринта през вчерашния ден от живеещи в кв. " Трошево ", че мъж в несъответстващо положение е потрошил стъклото на автомобил, разрушил вратата на апартамент и е открит в несъответстващо положение гол в непознато легло. 

Няма проявена експанзия по отношение на хора. Няма информация дали лицето е било под въздействието на алкохол или опиати. 

Мъжът е на 26 години, от Балчик и има психологични отклонения. Отведен е в профилирано лечебно заведение. Не са ясни претекстовете за дейностите му, допълниха от пресцентъра на полицията във Варна. 

Медията ни научи, че казусът се е разиграл в бл 9 в кв. " Трошево ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР