Забелязали ли сте как определени комплекти дрехи са разположени в

...
Забелязали ли сте как определени комплекти дрехи са разположени в
Коментари Харесай

Цветови комбинации за гардероба на всяка стилна жена

Забелязали ли сте по какъв начин избрани комплекти облекла са ситуирани в бутиците: панталони, ризи, рокли, джъмпери, шалове? Какво ви притегля изключително при закупуването на тези съответни панталони да вземем за пример? Цвят? Да, наподобява сигурно знаете, че тъкмо този цвят панталони подхожда на лицето ви и ще дава отговор на облеклата, които към този момент имате. Но когато се приберете вкъщи, откривате, че сте избрали елементарни панталони, които не стават най-после. Каква е тайната? В тази публикация ще ви кажем кои са главните цветови комбинации за дрешника на всяка стилна жена.

Цветове на облеклата според от цвета на косата

Както казахме нагоре, комбинацията от цветове в облеклата за дами, вярно подбрани в сходство с характерностите на фигурата, ви разрешава да наблегнете преимуществата и да отклоните вниманието от забележимите дефекти във физиката ви. Въпреки това, когато избират в интерес на съответно облекло, специалистите по жанр предлагат да се концентрирайте и върху самостоятелните характерности на външния си тип, да вземем за пример цвета на косата ви.

 облекла съгласно цвят на косата

• Кестеняви дами – Съчетанието от бяло и блестящо алено е съвършено за този вид дами. Струва си да употребявате облекла в сиви и сини цветове в композиция с черни, бели и червени неща в дрешника си. Също по този начин може да ви подхождат нюанси на кафяво, жълто или зелено.

• Блондинки – Обърнете внимание на свежите и меки цветове: синьо, синьо-виолетово, зелено със сивкав колорит. Дрехите в червени и червено-оранжеви нюанси, с класическа композиция от черно и бяло, могат да наподобяват ефектно.

• Светлокестеняви дами – Почти всички сини и зелени тонове могат да подхождат на такива девойки. Чудесно е, в случай че решите да изберете лилаво, черешово. Добър вид би била композиция от оранжево и синьо.

• Брюнетки – Като отдадете желание на студените цветове (комбинации от бяло с неясно розово, жълто, синкаво, ярко зелено), можете да добавите благороден привкус към външния си тип. Силните жълти и зелени също са добър избор за вас.

• Червенокоси – Идеалното решение за вас е чисто синьо облекло. Също по този начин нещата в лилави и зелени тонове могат изцяло да ви подхождат. По-добре е да откажете да употребявате нюанси, които се сливат с косата ви.

• Сивокоси – Добър избор са тъмните тонове в синьо, зелено, лилаво и топло алено облекло. Трябва да се заобикаля яркостта на тоалетите, както и бледите нюанси и тъмните облекла и аксесоари.

Цветове на облеклата според от възрастта

Вероятно цветното колело към този момент ви е помогнало да определите по какъв начин безвредно да изберете комбинации с други цветове в облеклата си. Сега е моментът да се научите да отчитате още един значим въпрос – възрастта ви. В взаимозависимост от това на какъв брой години сте, би трябвало да се придържате и към избрани правила при избора си на нюанси в дрешника.

• На 18-25 години – Можете да употребявате черни, бели и сиви цветове като основа и да ги комбинирате с ярки тоалети. Така елементарно ще можете да привлечете вниманието към себе си, което на тази възраст е доста значимо. Също по този начин е добре да експериментирате с ярки и пастелни цветове и забавни щампи.

• На 24-40 години – В дрешника си би трябвало да имате няколко неутрални по цвят костюми. В идеалния случай техните елементи могат да се носят настрана една от друга и да се комбинират с други неща. В главния си дрешник би трябвало да имате и елементарни жилетки. Те ще оказват помощ за прибавяне на грациозност и женственост към външния ви тип.

• На 40+ години – Струва си да се даде преимущество на тъмните и светли нюанси от естествената гама, разреждайки спокойните тонове с ярки акценти под формата на аксесоари (обувки, чанти, шалове).

Цветове в облеклото съгласно сезона

Външният тип на природата е разнороден и неповторим – от сезон на сезон той трансформира своя темперамент, въодушевление и характер. И ще бъде отлично, в случай че при комбинирането на цветове в облеклата си дамите се управляват освен от отражението си в огледалото и съчетанието на хармоничните нюанси, само че и от това кое време на годината е.

• Пролет – Когато природата в близост оживява, разсънва се след дълъг зимен сън и се любува на първите нежни слънчеви лъчи, можете да употребявате наситени сочни цветове в дрешника си като – розово, люляково, зелено и така нататък

• Лято – Природата е в непрекъснато придвижване, тъй че тук гамата от цветове ще бъде необикновено разнообразна, само че най-вече мека и приглушена. Основните тенденционни цветове са синьо, зелено, бяло.

• Есен – Изглежда всичко в близост се уморява от бурните летни занимания и стартира да се приготвя за дълъг зимен сън. За есенния дрешник тихи, приглушени нюанси на кафяво и сиво, както и умерено жълто ще бъдат добър избор.

• Зима – Полетата и дърветата са покрити с бял бухнал сняг, а от време на време студовете, рисуващи богато украсени шарки върху стъклото, са яростни, тъй че постоянно ще желаете да останете в топлината на уюта вкъщи. Цветовете на облеклата през зимата са студени, кристално чисти, транспарантни, блестящи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР