Забелязали ли сте, че има жени, около които мъжете винаги

...
Забелязали ли сте, че има жени, около които мъжете винаги
Коментари Харесай

5 женски зодии, които привличат мъжете с неизвестна сила

Забелязали ли сте, че има дами, към които мъжете постоянно се въртят? С какво тези дами са подобен магнит?

Жените са разнообразни: спокойни или избухливи, прикрити или открити, буйни или „ студени “. С една дума, дамите са толкоз разнообразни една от друга, че на мъжете несъмнено им е мъчно! Астролозите показват 5 дами, които притеглят представителите на мощния пол като магнит:

Скорпион

Удивителна комбинация от просветеност, харизма и необикновена хубост – това е тайното оръжие на Скорпион, пред което никой мъж не може да устои. Щом видят тази жена, считайте, че са си изгубили мозъка. Скорпиокните знаят по какъв начин да влюбват в себе си от пръв взор!

Телец

По отношение на покоряването на мъжете, дамите Телец наподобяват Скорпионките. Представителките на зодия Телец се отличават с изкушаващпоглед, както и с неповторим усет към облеклата. Мъжете обичат всичконеобичайно, което притегля погледа им.Телците са тъкмо такива – привлекателни, неповторими.

Лъв

Лъвицата е същинска кралица. Нежен взор, изправен тил, походка с клатене на бедрата. Излишно е да споделям, че мъжете, които са безразлични към нея, просто не съществуват в природата… Тя знае личната си стойност, тъй че рядко някоя жена може да й бъде противник.

Близнаци

Женате, родена под знака на Близнаци, постоянно е друга. Днес тя е сладко момиче, на следващия ден е хищна жена. Мъжете обичат всичко ново и ненавиждат рутината, тъй че с Близнаците животът им се трансформира в всекидневен празник.

Риби

Рибите са деликатни, нежни и чувствителни натури, които се нуждаят от мощен сътрудник в живота. Мъжете по природа са бранители и спасители, те би трябвало да пазят дамите. Рибите са идеални за подобен претендент.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР