Забелязал съм, че най-гласовитите в НС се оказват или хора

...
Забелязал съм, че най-гласовитите в НС се оказват или хора
Коментари Харесай

Асен Агов: ИТН са подставени лица на онези, които искат да съхранят статуквото

Забелязал съм, че най-гласовитите в Народно събрание се оказват или хора от " Държавна сигурност ", или подставени лица. Най-шумните постоянно се открояват - в този парламент не можем да пропуснем Тошко Йорданов, господин Слави Трифонов, който също си служи със мощни думи. Те не са членове на Държавна сигурност, тъй че са подставени лица на тези, които желаят да запазят статуквото.

Това съобщи в студиото на bTV журналистът Асен Агов.

" Става въпрос за стопански кръгове. Хора, които се месят в политиката и се усещат упълномощени да се месят в нея, тъй като имат пари. Хора с дълбоки ползи в стопанската система на страната ", изясни Агов, като отхвърли да назове съответни имена, защото те не са известни на високата общност.

Журналистът съпостави държанието на партията на Слави Трифонов с това на Национална движение „Симеон Втори" в близкото минало.

" В момента се разиграва Национална движение „Симеон Втори" " лайт ". Като телефоните, чиито процесори са малко по-слаби от водещите версии. Защо " лайт "? Защото това е един имитационен модел ", сподели той.

Според Агов обстановката припомня за " самоинициативен състав в читалище в някое отдалечено градче, където всички са симпатични, до момента в който не се съберат и не се скарат между тях, след което на представленията им вървят единствено роднините и техните съседи ".

Асен Агов дефинира политическата обстановка в страната като " политическа рецесия ", която обаче продължава от 2001 година насам.

" Ние сме екзотична страна - имахме цар, пожарникар и комик за политици. От тази позиция сме необичайно място, основано от самите нас - гласоподавателите. Избирателите не пожелаха да дадат болшинство на тези, които могат да извършат смяната, тъй че дано при последващи избори си помислят какво вършат ", прикани той.

Журналистът изрази убежденията си, че Демократична България и ИБГНИ не са желали постове в проектокабинета на Има Такъв Народ и добави, че предвид на неговите последни изказвания, " през Слави Трифонов още веднъж чува Бойко Борисов ".

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР