Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж

...
Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж
Коментари Харесай

Кървавата драма във влака при Вакарел - заради забележка за чалга

Забележка е евентуалната причина за днешното ликвидиране на 50-годишен мъж във влака на гара Вакарел.
Криминалисти разпитват двамата арестувани, които си трансферират виновността за закононарушението.

Циганка е намушкала смъртоносно в сърцето 50-годишния мъж във влака край Вакарел

Мъжът споделил, че дамата е намушкала жертвата. Тя пък твърдяла противоположното. И двамата са престъпно проявени. Ромите надули чалга и индивидът им направил забележка. След това един от двамата го намушкал смъртоносно.
Рано тази заран работещите на гара Вакарел виждат човек, който слиза от влака Пловдив-София и пада на перона. В същото време двама души от пасажерите се пробват да избягат от мястото.
"Забелязах да лежи един човек на перона и към него имаше струпали се хора - началник-влака и останалите, в това число и полицията. Нямам визия, когато, по този начин чух инцидентно от другите хора минаващи пасажери, че при слизането на влака е наръган и някакъв човек е избягал ", споделя пред БНР Найден Георгиев - притежател на заведение в региона.
Минути по-късно служителите на реда задържат мъж и жена от Ихтиман. И двамата са престъпно проявени.
"Лицата - вероятно причинители на действието са арестувани. Две са - мъж и жена. Мъжът на 38 година престъпно проявен. Жена на 47 година престъпно проявена ", посочи старши комисар Николай Спасов – шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи София.
50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е умрял в 8:33 часа в колата за спешна помощ, на метри от болница "Света Анна " в София. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Въпреки че преодолели дистанцията от Вакарел до София единствено за 10 минути, напъните им се оказали напразни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР